ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Εκπτώσεις
Οι Βιβλιοπώλες έχουν έκπτωση 40% επί της αποφορολογημένης τιμής των βιβλίων (δηλαδή η λιανική τιμή χωρίς να συμπεριλαμβάνει το 5,5% ΦΠΑ). Οι βιβλιοπώλες επίσης απολαμβάνουν αθροιστικά τις ειδικές εκπτώσεις των προσφορών που αναγράφονται στο terzopoulosbooks.com και για το χρονικό διάστημα που ισχύει εκάστη προσφορά. 

Οικονομικοί Όροι
Η τιμή των βιβλίων στο τιμολόγιο περιλαμβάνει τον ΦΠΑ που αντιστοιχεί και όλους τους νόμιμους πρόσθετους φόρους. Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής, τα οποία προστίθενται στην παραγγελία, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής. Τα έξοδα αποστολής αναφέρονται κατά την διαδικασία της παραγγελίας, πριν ολοκληρώσετε και αποδεχθείτε την παραγγελία σας. Τα Βιβλία Τερζόπουλος διατηρούν το δικαίωμα να αναπροσαρμόζουν τις αναγραφόμενες τιμές χωρίς προειδοποίηση αλλά δεσμεύονται στην εφαρμογή της αναγραφομένης τιμής κατά την στιγμή της παραγγελίας.

Αποστολές βιβλίων
Οι Βιβλιοπώλες δύνανται να παραλαμβάνουν τα βιβλία από την αποθήκη των Βιβλίων Τερζόπουλος ή άλλως αποστέλλονται στους Βιβλιοπώλες άνευ χρέωσης αποστολής εφ’ όσον η αποστολή γίνεται εντός του λεκανοπεδίου της Αθήνας και η αξία των βιβλίων  υπερβαίνει τα εκατό (100) ευρώ. Διαφορετικά οι Βιβλιοπώλες θα επιβαρύνονται με τέσσερα (4) ευρώ ως έξοδα αποστολής. Οι παραγγελίες θα εκτελούνται εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών, από την παραλαβή της εντολής.
 
Επιστροφές
Γίνονται δεκτές επιστροφές κακεκτύπων αντίτυπων εφ’ όσον συνοδεύονται από το Δελτίο Αποστολής. Πριν από την επιστροφή απαραίτητη η επικοινωνία με το λογιστήριο στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο τηλέφωνο 210-619-8251.
   
Ενημέρωση
Τα Βιβλία Τερζόπουλος ενημερώνουν ηλεκτρονικά τους Βιβλιοπώλες για τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων του και των κατά καιρούς προσφορών.
   
Επίλυση διαφορών
Οποιαδήποτε  διαφορά ή διαφωνία, η οποία θα προκύψει μεταξύ των συμβαλλομένων μερών σχετική με την ερμηνεία των όρων της παρούσας σύμβασης και την εφαρμογή της, εφ’ όσον δεν επιλύεται φιλικά, θα επιλύεται από τα Δικαστήρια της Αθήνας στην αποκλειστική δωσιδικία των οποίων οι συμβαλλόμενοι υπάγουν τις διαφορές τους .
 
Πλήρης συμφωνία
Η παρούσα Σύμβαση καταργεί και αντικαθιστά κάθε προηγούμενη γραπτή ή προφορική δήλωση βούλησης, προσφορά ή σύμβαση. Σε περίπτωση που κάποιος από τους όρους της Σύμβασης κριθεί άκυρος, παράνομος και ανίσχυρος, δεν δύναται να επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων της Σύμβασης.