Συστάσεις

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα Βιβλία Τερζόπουλος. Ελπίζουμε ότι θα σας αρέσει επειδή την σχεδιάσαμε με την σκέψη μας σε σάς ώστε να είναι ευχάριστη και εύκολη στην περιήγησή της.

Μέσα στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο μας θα βρείτε μια εξαιρετική συλλογή από βιβλία. Μη διστάσετε να μας στείλετε οποιοδήποτε σχόλιο για τρόπους που μπορούμε να βελτιώσουμε την βιβλιοφιλική μας σχέση.

Τα Βιβλία Τερζόπουλος ξεκίνησαν το 1978 να εκδίδουν βιβλία ως θυγατρική επιχείρηση των Εκδόσεων Τερζόπουλος που εξέδιδε τα περιοδικά Γυναίκα, Πρακτική, Φαντάζιο και τα παιδικά περιοδικά της Ντίσνεϋ στην Ελλάδα.

Σκοπός μας είναι να ενθουσιάζουμε, να εμπνέουμε και να ευχαριστούμε τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες μας με όμορφα και ποιοτικά βιβλία που να τους βοηθούν και να τους συντροφεύουν στα προβλήματα, τις προκλήσεις και τον ελεύθερο χρόνο τους. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους συγγραφείς, εκδότες και εκτυπωτές ώστε τα Βιβλία Τερζόπουλος να μπορούν να σας προσφέρουν ό,τι καλύτερο υπάρχει.

Τα Βιβλία Τερζόπουλος έχουν ηγετική θέση στην κατηγορία της μαγειρικής και της διατροφής. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον παγκόσμιο χώρο της μαγειρικής είναι συγγραφείς των βιβλίων μας, αρχίζοντας από την Χρύσα Παραδείση, την Τέσσα Κύρου, τον Εμμανουήλ Χατζηανδρέου, την Χριστίνα Ελευθερίου, την Λίντα Αγάλλου, την Μωρήν Μακ Κέον, τον Θεόδωρο Κυριακού, την Μαρία Ηλία, την Ρένα Σάλαμαν, την Τζοάννα Φάροου. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την εξαίρετη φωτογράφο Άνν Γκέντες με τα υπέροχα λευκώματά της.

Οικονομικά Στοιχεία

Ισολογισμός 2014

Ισολογισμός 2015